Frequently Asked Question

Ställ in e-post konto manuellt för Microsoft Outlook 2016
Last Updated 5 years ago

Starta programmet enligt de medföljande instruktionerna. Om du startar programmet för första gången så får du automatiskt fram guiden Skapa ett nytt e-postkonto. I annat fall går du in i menyn Arkiv och väljer Lägg till nytt konto.

image
I det första fönstret klickar du i Manuell konfiguration eller ytterligare servertyper, klicka sedan på Nästa för att fortsätta.

image
I nästa fönster väljer du POP or IMAP, klicka sedan på Nästa för att fortsätta.

image
I nästa fönster fyller du i nedanstående, byt då ut info@mindoman.se mot din e-postadress. IMAP är den kontotyp vi i de flesta fallen rekommenderar. Om du av någon anledning vill använda POP3 istället kan du välja detta istället.

image
Innan du fortsätter behöver du klicka på Fler inställningar … och gå till fliken Utgående server. Bocka i knappen för Den utgående servern (SMTP) kräver autentisering och kontrollera att Använd samma inställningar som på servern för inkommande e-post är valt.

image
Gå sedan till fliken Avancerat, vi rekommenderar att du väljer båda Använd följande typ av krypterad anslutning: SSL för att kryptera anslutningen till oss, men detta är inget krav. Om du vill används SSL, ändra Utgående server (SMTP) till 465. Annars behöver du ändra den till 587. Klicka sedan på OK och sedan på Nästa i föregående fönster.

image
Klicka till sist på Slutför. Nu är allt klart!

image
This website relies on temporary cookies to function, but no personal data is ever stored in the cookies.
OK

Loading ...